T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / BEŞİKDÜZÜ - Beşikdüzü Anadolu Lisesi

e Twinnig Rozetimizi Aldık

Avrupa komisyonu tarafından geliştirilmiş çevrimiçi özdeğerlendirme aracı  olan SELFIE projesine pilot uygulama okulu olarak seçilen okulumuz, verilen anketleri idareci,öğretmen ve öğrencilerle tamamlayarak rozeti almaya hak kazanmıştır.

02-08-2019Beşikdüzü Anadolu Lisesi, olarak Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğümüz başarılı çalışmalar nedeni ile SELFİE rozetimizi aldık.Avrupa komisyonu tarafından geliştirilmiş çevrimiçi özdeğerlendirme aracı  olan SELFIE projesine pilot uygulama okulu olarak seçilen okulumuz, verilen anketleri idareci,öğretmen ve öğrencilerle tamamlayarak rozeti almaya hak kazanmıştır.Katılım sağlayan idarecilerimize,öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.Projeye başından beri katkıda bulunan, emek veren Yasemin Gören hocamızı tebrik ediyoruz.

 

Etwinning Okulu olarak seçilen okullar dijital uygulamalar, e-güvenlik uygulamaları, yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar alanında bölgesinde  öncü kabul edilmektedir.

 eTwinning okulu olarak seçilen okullara onurluk, bayrak, sertifika, web sitesi için dijital rozet, bültende yer alma gibi ödüllerin verilmesi planlanmaktadır. Bu girişimde eTwinning okulu olarak seçilen okullar, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında uluslararası toplantılara davet edilmesi planlanmaktadır. Tüm bu gelişmeler ışığında bölgesindeki birçok okula öncülük yapan Beşikdüzü Anadolu Lisesi, yepyeni projeleri ve çalışmaları ile uluslararası platformda adından söz ettirmeye devam edecektir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.08.2019 - Güncelleme: 15.12.2023 09:40 - Görüntülenme: 1408
  Beğen | 1  kişi beğendi