Okullar Açılıyor

Sevgili Ögrenciler ve Sayın Veliler,

Okulumuzda 11.09.2023 Pazartesi gunü 08.30'da ders zili çalıyor. 08.10'da bayrak töreninde buluşuyoruz.

Sevgili  öğrencilerimiz, kıymetli velilerimiz; Pazartesi başlayacak yüzyüze eğitim dönemimiz için aşağıdaki bilgilendirmeyi okumanızı rica ederiz.

1. Öğrencilerimiz okula geldiklerinde bir ders 40 dakika olmak üzere toplam 8 ders göreceklerdir. Teneffüsler 10 dakika olacaktır. Öğle arası ise 50 dakika olup öğle arası 12:30'da başlayıp 13:20'de 6.ders saati ile sona erecektir.

2. Sabah 8:30 da başlayacak olan eğitim süreci 15:40 da sona erecektir.  Bu süre içinde okul kantini açık olacaktır.

3. Öğrencilerimizin okul kıyafeti ile okula gelmesi zorunludur.

4. Taşımalı öğrencilerimiz okula servis araçları ile gelecektir. İlk hafta itibarıyla, servislerimiz hangi öğrencinin hangi gün geleceğini bilmediğinden bazı aksamalar olabilir. Bu durumun en kısa sürede rayına oturacağından emin olabilirsiniz. Velilerimiz şimdiden servislerle bağlantıya geçmeye çalışabilir.

5. Süreç içerisinde velilerimizin veya sivillerin okul bahçesine girmelerine müsade edilmeyecektir.

6. Sınıf ve öğretmen bazında der programlarımız sitemizde yayınlanacaktır.

7. Okulumuzda cep telefonu kullanımı yasak olduğu için telefon ile gelen öğrencilerimiz telefonlarını sınıf dolabına koymaları gerekmektedir. Sınıf başkanı dolap anahtarını idareye teslim edecektir.

8. Ders kitapları okulumuzda sınıf öğretmenlerimiz rehberliğinde dağıtılacaktır.

2023-2024 Eğitim öğretim yılı tüm paydaşlarımız için hayırlı olsun.

Şenol Ziya YILDIRIM

Yayın: 08.09.2023 - Güncelleme: 08.09.2023 16:19 - Görüntülenme: 176