ŞENOL ZİYA YILDIRIM - Okul Müdürü

ŞENOL ZİYA YILDIRIM

1979 tarihinde Vakfıkebir Açıkalan köyünde doğdu. İlköğrenimini Açıkalan Köyü ilköğretim Okulunda tamamladı. Orta öğreniminiVakfıkebir İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Atatürk Üniversitesi, Erzincan Eğitim Fakültesi , Türk Dili ve Edebiyatıbölümünden mezun oldu. KTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi bölümünde yüksek lisansını tamamladı.Dört yıl Erzincan merkezde değişik okullarda görev yaptıktan sonra Vakfıkebir Kemaliye ilköğretim Okuluna Türkçe öğretmeni olarak atandı. Üç yıl bu okulda çalıştı. 2006 yılında yapılan yöneticilik sınavında başarılı olduktan sonra Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi müdür yardımcılığına atandı. 2014 yılı  yönetici atamalarında Tonya Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğüne atandı.2019 yılında yöneticilerin yer değiştirmesi hasebiyle kurumumuza atandı.Evli ve üç çocuk babasıdır.