Beşikdüzü Anadolu Lisesi

Adres
VARDALLI MAH. ÖĞRETMEN METİN ARPACIK CAD. BEŞIKDÜZÜ ANADOLU LISESI BLOK NO 4 BEŞİKDÜZÜ / TRABZON
Vizyon
Katılımcı veli, gelişen öğretmen ve araştırmacı öğrencilerle birlikte ilimizin önder okulu olmak.
Misyon
Öğrencilerimizin, bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, öz güvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın birey olmalarını, sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tekli öğretim
Toplanma saati : 08:15 Ders başlanma saati: 08:30 Ders bitiş saati : 15:40
İngilizce, Almanca
Okulumuz ilçe merkezindedir.
Taşımalı Eğitim
Vardallı Mahallesi Öğretmen Metin Arpacık cad. No:1 Beşikdüzü/Trabzon
İl merkezine uzaklık 50 km dir.
2022-2023:68 2021-2022:80 2020-2021:80
Masa Tenisi, Ayak tenisi, Voleybol, Basketbol, Bilek Güreşi, Dart, Yüzme
Proje Çalışmaları
Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var, HOPO Projesi, Yaşat Ki Değer Bulsun, Okursuz Kütüphane Kalmasın,