Nis

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 2.dönem Veli-Öğretmen Görüşmeleri 22 ve 25 Nisan 2024 Günleri okulumuzda gerçekleştirildi.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Açılışının 104. Yıl Dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun

Nis

Halk oyunları ekibimiz bölge yarışmalarında 14 il arasından birinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi konulu Beşikdüzü Müftülüğünce düzenlenen resim yarışmasında öğrencimiz Sudem Yıldız 1. olarak ödülünü ilçe müftümüz İhsan Öz’ün elinden almıştır.

Mrt

Bugün vatan ve bağımsızlık aşkıyla, tarihe altın harflerle nakşedilen destansı mücadelenin, Çanakkale Zaferi'nin 109.yıl dönümüne ulaşmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Okulumuzda düzenlenen ilçe programına Kaymakamımız Sayın Ferhat VARDAR, Belediye Başkanımız Sayın Ramis UZUN ve değerli protokol üyelerinin yanında okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz katılım sağlamışlardır.

Mrt

Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Gözde KALYON rehberliğinde hazırlanan okul programımız okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleşti.

Mrt

Okulumuz 9. ve 10.sınıf öğrencileri Trabzon Oda Tiyatrosu Derneği, T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün desteklediği "Sanat İyileştirir" projesi kapsamında "Tuzak" adlı tiyatro oyununun gösterimine katıldılar.

Mrt

Okul Aile Birliği tarafından ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olmak amacıyla düzenlediğimiz kermesimizi okulumuz bahçesinde gerçekleştirdik. Kermesimize katkı sağlayan öğretmen, öğrenci, veli ve çalışanlarımıza çok teşekkür ederiz.

Mrt

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile düzenlenen okul sporları halk oyunları yarışmalarında okulumuz kız ekibi şampiyon olmuştur.

Mrt

İhtiyaç sahipleri ailerimize ulaştırılmak amacıyla 05/03/2024 tarihinde saat 12:00'da okulumuz bahçesinde düzenlenecek olan kermesimize katılımlarınızı bekliyoruz.

Şbt

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulumuz Afete Hazırlık kulübü danışman öğretmenleri Memduh BEKAR ve Salih SİYAH eşliğinde öğrencilerimiz esnaflarimizi dolaşarak atık yağ kullanımı hakkında bilgilendirme yapmışlardır.

Şbt

2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Birinci Dönemi karne töreni ile tamamlandı.

Ock

Bilek Güreşi Müsabakalarında okulumuz öğrencileri il dereceleri kazanarak bizleri gururlandırmışlardır. Okulumuz öğrencilerinden Tuna BAYRAK 75 kilo sağ ve sol kolda il birincisi, Gürkan YARDIM ise 65 kilo sağ kol il birinci olmuşlardır.

Ock

Masa tenisi kız takımımız Bayburt'ta yapılan müsabakalarda Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Türkiye finalleri Aydın Didim'de yapılcaktır. Emeği geçen Sezai BARUTÇU öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Türkiye finallerinde kendilerine başarılar diliyoruz.

Ara

12-A sınıf öğretmeni ve İngilizce öğretmenimiz Arif AYDIN rehberliğinde 12 dil sınıf öğrencilerimizin katıldığı Erzurum-Ağrı-Kars gezisi yapılmıştır.