Haz

Okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Sayın Salih SİYAH'ın organize ettiği resim sergimize İlçe Kaymakamımız Sayın Ferhat VARDAR, İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın Emrah DEMİRAL ve daire amirleri katılmışlardır ve ardından yenilenen bilgisayar laboratuvarında incelemelerde bulunmuşlardır.

May

Okulumuz B gençler Voleybol kız takımı okul sporları voleybol turnuvası final maçında Ahmet Can Bali Anadolu Lisesi'ni 3-0 yenerek il şampiyonu olup bizleri gururlandırmışlardır.

May

Okulumuz öğretmenlerine yönelik "Organ Bağışı" konulu seminer ilçemiz eğitim hemşiresi tarafından verilmiştir.

May

Geçtiğimiz yılın bölge şampiyonu voleybol takımımızın oyuncuları ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Sayın Sinan TOZOĞLU tarafından Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne ziyaret yapılmıştır.

Kas

Okulumuz 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı için eTiwinnig okulu olmaya hak kazanmıştır.

Mrt

Okulumuz iki yılda bir yenilenen eTwinning okul başvuruları kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde ikinci kez eTwinning okulu olmaya hak kazanmıştır.Emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

İl Ar-Ge biriminden eTwinning sorumlusu Sayın Fatma Zeynep Er ve Halil İbrahim Yılmaz bey kurumumuzu ziyaret ederek eTwinning çalısmalarımızı yerinde görerek  e-güvenlik çalismalarıyla ilgili bizlere bilgi aktardilar.

Kas

Mrt

Ulusal Kalite Etiketimizi aldık.

Ağu

Avrupa komisyonu tarafından geliştirilmiş çevrimiçi özdeğerlendirme aracı  olan SELFIE projesine pilot uygulama okulu olarak seçilen okulumuz, verilen anketleri idareci,öğretmen ve öğrencilerle tamamlayarak rozeti almaya hak kazanmıştır.