Ara

12-A sınıf öğretmeni ve İngilizce öğretmenimiz Arif AYDIN rehberliğinde 12 dil sınıf öğrencilerimizin katıldığı Erzurum-Ağrı-Kars gezisi yapılmıştır.

Ara

Okul sporları bilek güreşi müsabakalarında erkeklerde 60kg sağ kolda okulumuz öğrencisi Kerim İNCE il şampiyonu olmuştur. Emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okul sporları Masa tenisi turnuvasında takımımız il Şampiyonu olmuştur. Değerli öğrencilerimizi, beden eğitimi öğretmenimiz Sinan TOZOĞLU'nu ve antrenör arkadaşımızı tebrik ediyoruz bölge şampiyonasında başarılar diliyoruz.

Ara

Okul Sporları Bilek güreşi il şampiyonasında öğrencilerimiz derece kazanmışlardır.

Ara

Üniversite tanıtım programına müzik öğretmenimiz Mümin ÖZTÜRK ve rehber öğretmenimiz Halil İbrahim AYDIN mihmandarlığında öğrencilerimiz katılmışlardır..

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Ebediyete İntikalinin 85. yıl dönümünde okulumuzda düzenlenen tören ile anıldı.

Kas

Okul sporları Grekoromen Stil Gençler-A Güreş  İl Birinciligi müsabakalarında öğrencimiz Onur YAYLA 110kg birinci olmuştur.

Kas

Okul sporları kapsamında öğrencimiz Medine Eylül ÇETİNKAYA kelebek yüzme yarışmasında il 2.si, 100 m sırt üstü yüzme yarışmalarında il 3.sü olmuştur.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinlikleri kapsamında okulumuzda müzik gösterisi ve geleneksel sportif yarışmalar düzenlendi.

Ekm

Trabzon İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personelleri tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik Afet farkındalık ve AFAD gönüllülük eğitim verildi.

Eyl

Okulumuzda yaklaşık 15 yıldır görev yapan, ömrünün en verimli dönemini eğitime hizmetle geçiren, çalışkan, özverili ve disiplinli meslektaşımız Sayın Emine AKSUOĞLU öğretmenimiz emekli olmuştur.

Eyl

Sevgili Ögrenciler ve Sayın Veliler,

Okulumuzda 11.09.2023 Pazartesi gunü 08.30'da ders zili çalıyor. 08.10'da bayrak töreninde buluşuyoruz.

Tem

Trabzon İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen darbeden demokrasiye "15 Temmuz Demokrasi Zaferi "konulu resim ve kompozisyon yarışmalarında resim dalında öğrencimiz Sudem YILDIZ il 2.si olmuştur.

Haz

2022-2023 eğitim- öğretim yılında okulun yükselişine emek veren öğretmenlerimize idarecilerimize,yardımcı personellerimize ve bütün öğrencilerimize teşekkür ediyoruz .

Haz

"Biz her şeyi gençliğe bırakacağız... Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir."  M.Kemal ATATÜRK.

Her yol ayrımı yeni başlangıçları getirir. 2023 mezunlarımız güzel bir törenle aramızdan ayrıldılar.  Amaçlarına ulaşmaya çalıştıkları bu yolda onlara sağlık ve huzur temennilerimizi sunuyoruz.